tiistai 12. huhtikuuta 2011

we heart summer

ihanaa herää siihen ku aurinko paistaa kasvoille ja lämpömittari näyttää yli +5 !

kattelin kesäkuvia tuolt weheartit.com sivustolt, ni tuli kunnon kesäfiilis:) ni ajattelin tehä tämmösen kesäpostauksen, summer 2011 !! tulee niin parasta ;)





heti koulun loppumisen jälkeen lähen samana päivänä espanjaan, Malagan lähelle benalmadenaan! olin siellä viime kesänä 2 viikkoa, ja nyt oli tarkotuksena lomailla siellä 3 viikkoo, ja yheks viikoks saan ottaa sinne kaverin mukaaan! onks kukaa muu ollu siellä päi ? :)




ja heinäkuun loppupuolella lähteen iskän kans viel Mallorcalle kaheks viikoks? siel en oo ennen ollu, joten jos joku on ni kertokaa ihmees millasta oli ja onko hieno paikka :)

haluun jo pukeutuu farkku shortseihin ja toppeihin ja muihin ihanii kesävaatteihin! can't wait !



_______________________________________________________________________________

ensi viikonloppuna DISCOTANSSIEN SM 15.4 ja STREET TANSSIEN SM 16.4 barona areenalla ! liput ovelta on muistaakseni 13e? jännittää ihan kauheesti, mut tätä ollaan kyl ootettu ja treenattu ihan sairaan paljon ! kaikki vaan kattomaan, kisois on aina iha huikee fiilis ja tunnelma iha katossa :) trust meee






i love dancing.

3 kommenttia:

  1. mallorca on tosi kiva paikka :) menkäää sinne porto pii mikä lieneekää ainaki käymäää! siel on hyvät shoppailupaikat ! AAh kesä :)

    VastaaPoista
  2. Mallorca on just jees mesta ja toi porto pii ^^ ni siel on tooosi hyvät shoppailu mahikset (;<3 ää vähä ootan kesää, tulee olee just kivaa ;D<3

    VastaaPoista
  3. joo voit ottaa mutt messii!!:D noei mä lähen JENKKEIHI:)) mutt iha jeeshä ku mtkustelet kokoaja:D

    VastaaPoista