maanantai 13. joulukuuta 2010

Heei ajatelkaa, että jouluun on enää joku pari viikkoa.. Vastahan kesä loppui!
Talvikin on tullu ihan huomaamatta. Tai siis, en tarkota kuitenkaa et olis ollu vaikea huomata kun taivaalta sataa jotain golfpallon kokoisia lumihiutaleita, mut musta silti tuntuu et siitä ois vaan muutama viikko ku vetelin avokkaissa kouluun... Nyt se on pitkisissä saappaissa ku koulun käytävillä saa astella,  kun ulkona on semmoset -15 astetta..


sitte ois joululahja toiveista suurin.. järkkäri! iskä on nyt aikalailla luvannu sen ja asia on hoidossa, en jaksa odottaa, että pääsen räpsii kuva!!  se ois sitten toi Canon 1000d, aika moni suosittelikin  sitä mulle, kertokaaa toki jos teillä on toi ja onko se hyvä ja kaikkkeee PLEASE :)
DANCING!
mulla on kans kerran viikos.....balettii ja se on pakollista, mut itseasias ihan hyvä juttu koska se tukee niin paljon tota showtanssia ja kaikkee muutakin!


BAKING!
köksän juttujaaaa....... tos ekana olis joulutorttui, nams:) ja sitten PIPAREITA! enkös ookki pro koristelee..hehheh. no mut hei waiting for christmas!

MONDAY LOOK!: Mia

4 kommenttia:

 1. uuijj ! saat järkkäriin :)) yeaahh , sit sä voit aina raahata sen mukaa KAIKKIALLE, ja räpsii kuvii ;))

  VastaaPoista
 2. Joo toi baletti on järkevä ratkasu ottaa! Lopetin ite sen selkävamman takia tossa pari vuotta sitten ja heti sujuu hoppikin huonommin... Se tukee kaikkee tanssia ja antaa korvaamattoman tekniikan:) Ja ps. ootpa nätti tyttö!

  VastaaPoista
 3. Annika: no älä vaaa, ootan sitä niin innolla! rakastan kuvaaamista:)

  Siiri: Niiiin, samaa mieltä:) meillä on se sillee pakollisena ku tanssin semmoses ek (erityisopetus) ryhmässä! välillä sitä on sillee 'eihh taaas baletti' mut onneks jaksan sinne raahautuu, hyvää siitä vaan seuraa.. harmi ku jouduit lopettaaa, mut kyl tanssi onnistuu ilman sitäki! hei kiiiiitos, kiva jos luet mun blogii =)

  VastaaPoista
 4. mulla on toi ja se on musta aika hyvä ku vertaa johonki pokkariin ! se on tosi kevyt ja asetukset on aika helppo käyttää / kuvat on hyvälaatusia ja kamera on tosi hyvä jos ei tarvii mitää ammattilaisten superhyperkameraa (:

  VastaaPoista