perjantai 31. joulukuuta 2010

toivepostaus (meikki)

kauan odotettu meikkipostaus, hope you'll like it!


meikatessa mul on useimmiten hiukset kiinni, no..tässä ei oo, mutta seuraavissa kuvissa on. eli ensiks ilman meikkiä.

aamulla pesen kasvot viileällä vedellä ja laitan kasvovettä. lopuks levitän kevyen kerroksen tota Nivean kosteusvoidetta joka on just suunnattu nuorelle iholle ja on just sopiva. 

Käytän meikkivoidetta vaan hätätapauksissa, ja ainoastaan talvella punoituksien ja jos on finnejä niin niidenkin peittämiseen. muuten en käytä meikkivoidetta ollenkaan.

 tykkään ite tosta Lumenen meikkipuuterista sävy 40. se levii hyvin kasvoille ja jättää tasasen lopputuloksen.  

lopuks laitan tollasella pehmeellä sudilla jonka oon ostanu Espanjasta Maybellinen aurinkopuuteria poskipäihin. 


toi valotus teki ton kuvan nyt näyttämäään vähä oudolta, ihan ku ois tommonen meikkivoideraja, jota mul ei kyllä koskaan ole :D no mut kuitenkin, laitan sitä aurinkopuuteria tolleen etten näyttäis ihan kalpeelta täällä suomen talvessa. 

sitten harjaan mun kulmakarvat ripsikammalla :'D jep, se kuulostaa oudolta mutta tekee kulmista ns selvemmän näköset. en värjää tai piirrä mun kulmia ollenkaan ku ne on luonnostaan mustat.

 btw, tos näkyy miten oon laittanu aurinkopuuteria.


taivutan ripset aina sillä niin mun ripset tulee oikeesti näkyville. 

 ripset näyttäääää tolta ku oon taivuttanu. välil jätän ripsarin kokonaan pois ja annan vaan olla taivutetttuna.

Löysin joku aika sitte tän Lumenen exellenght mascaran. sen tarkotus on enemmänki pidentää ripsiä, koska mul on luonnostaan aika.... tuuheet? välil käytän kans maybellinen the falses volum' express black drama mascaraa.
 ja joskus laitan maybelline new yorkin expression kajaalia luomien alakulmiin ja levitän pehmeästi vaikka ihan korvatopsilla, ja välillä jos panostan meikkiin laitan kajaalia myös yläluomen reunaa pitkin  vahvasti ja levitän samallatavalla topsilla..


 okeii, eli tässä mun almost every day meikki. tosin aina välillä keksin jotai muuta vaihetelevaa.. esim joskus teen semmmosella nestemäisellä mustalla kajaalilla yläluomeen ohuet viivat tai jotai vastaavaa :) ja yleensä mulla on jotai kivaa huuli kiiltoa mut nyt se unohtu. mutta en tykkää kuitenkaa kauheen paksusta kerroksesta meikkiä... et tommonen aika kevyt on kiva, koska liika meikki on rumaa :'D

: Mia

3 kommenttia:

  1. oot niin luonnollisen kaunis ilma meikkiiki (: ja sul on ihanat ripseeeet !

    VastaaPoista
  2. hei mia videopostaus ois kiva! ja samoi toi kaveripostaus (: pliiis...<3

    VastaaPoista
  3. Yes I do like it (; hahaha repesin tolle yhelle raketille tos uudemmas postauksess , ku se öö .. ei siitä sen enempää ;D ja tee joskus se semmone videopostaus :D<3 haha(;

    VastaaPoista